Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ζουν την απόλυτη ευτυχία καθώς σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει η οικογένειά τους!

Η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι έγκυος για δεύτερη φορά και ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα! Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έχουν ακόμη έναν γιο τον Χάρη, ο οποίος είναι σήμερα 4,5 ετών και όπως καταλαβαίνεις είναι ανυπόμονος να γνωρίσει το αδερφάκι του. 

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια δημοσιεύοντας στα social media τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Αντιγόνη Ψυχράμη έγραψε: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία».

 

Με το που η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η ανάρτηση πλημμύρισε ευχές και όμορφα λόγια από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz!

Ανάμεσα στους celebrities που ευχήθηκαν στον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τάμτα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κρυσταλλία, η Νάντια Μπουλέ, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι πολλοί.

Δες όλες τις ευχές της showbiz στο ζευγάρι:

Με το καλό!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω