Οι άστοχες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνης σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των μαγαζιών της εστίασης στους Παξούς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό να ξεσπά κατά της.

Το πρωί της Τρίτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” θέλησε να κάνει τη δική του τοποθέτησε για το φλέγον θέμα, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του και “άδειασε” δημοσίως την Ιωάννα Τούνη. 

“Πάμε από το απόλυτο πρότυπο για μένα, και αυτή είναι προσωπική τοποθέτηση, στο απόλυτο μη πρότυπο. Έχουμε ένα άτομο που συσπειρώθηκε όλη η ελληνική κοινωνία να το ανεβάσει και να το αναδείξει, δίπλα σε ένα άτομο που τις τελευταίες ώρες έχει πάλι συσπειρωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, για να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές post σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς που, αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη που έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί ότι οι Παξοί έχουν χρήματα”, ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: “Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται μετά από συντονισμένη δράση του κόσμου, αντί να ζητήσει συγγνώμη, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα γιατί το θύμα πάντα πουλάει”.

 

Περισσότερα Εδω