Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία για τη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής όπως αυτή προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από νέους και νέες πολίτες της τοπικής κοινωνίας. Έχει ως στόχο να υποστηρίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και να συνεργάζεται με τις επιτροπές και το προεδρείο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας συγκροτήθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων με στόχο την ανάπτυξη ενός συνολικού και πολυεπίπεδου σχεδίου για τη νεολαία έχει ως στόχο τη διαμόρφωση συγκεκριμένης τοπικής στρατηγικής. Στοχεύει στην εξοικείωση των νέων με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο, στη συμβολή τους για τη διαμόρφωση τοπικού στρατηγικού σχεδίου για τη νέα γενιά, στην ικανοποίηση της ανάγκης για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών, καθώς και εντός αυτών και στην οργάνωση και την υποστήριξη δράσεων που αφορούν σε σημαντικούς τομείς της κοινωνικής ζωής της πόλης.

Στην οργανωτική επιτροπή μπορούν να συμμετέχουν νέοι/νέες που ζουν στην πόλη της Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή οι οποίοι επιθυμούν να βοηθούν το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και να υποστηρίζουν τις δράσεις του.

Η συμμετοχή γίνεται τηλεφωνικά στο 2413500288 (κα Βάγια), στο 6982350108 (κος Γιώργος) ή μέσω συμπλήρωσης της φόρμας στο link https://forms.gle/xJ195D5EB1z1iisv7 .

* Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω