Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμβάλλουν στην συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Οι εικόνες που φτάνουνσε όλο τον κόσμο από την Ουκρανία, με τον ξεριζωμό δεκάδων χιλιάδων κατοίκωνκαι τους θανάτους αμάχων μας γεμίζουν με θλίψη και αποτροπιασμό.

Σε ένδειξη αλληλεγγύηςπρος τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμεείναι να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η αλληλεγγύη και ηενότητα είναι το πιο δυνατό μας όπλο. Ήδη, η Ελληνική Κυβέρνηση, με απόφαση τουΠρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει προχωρήσει στην αποστολή αμυντικού υλικούκαι ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η Νέα Δημοκρατία, σεσυνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης,προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία και καλεί τα μέλητης, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, ναπροσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και συγκεκριμένα:

– Κονσέρβες παντόςτύπου

– Γάλα εβαπορέ

– Γάλα σε σκόνη γιαπαιδιά

– Δημητριακά

– Ζυμαρικά

– Όσπρια

– Αλεύρι

– Παξιμάδια

Η συλλογή των αγαθώνθα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, οδός Ταλιαδούρου 2,3ος όροφος (Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας) έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου2022 . Ώρες λειτουργίας γραφείων: Πρωί από τις 09:30′ έως 13:00′ και Απόγευμα 18:30′ εως 21:00′.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:2441020100, 6974756908, 6987035095.

Παρακαλείστε γιααποστολές μεγάλου όγκου να ενημερώνετε το τηλεφωνικό μας κέντρο: 2109444000.

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τσιούκης Λάμπρος

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω