“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα δώσει σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την απάντηση πως δεν ανήκει στο παρελθόν αλλά ανήκει στο μέλλον και με ρεαλιστικό τρόπο θα απαντήσει στις μεγάλες προκλήσεις και στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας” επεσήμανε από τη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  κ. Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στο Θεματικό Συνέδριο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα για τον πρωτογενή τομέα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως “είναι πολύ κρίσιμος ο τομέας της αγροτικής παραγωγής, ιδιαίτερα με τα παγκόσμια προβλήματα που είναι σε εξέλιξη όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία και η πανδημία και αναδεικνύουν την ανάγκη για μια ισχυρή εθνική παραγωγή. Η συζήτηση αυτή γίνεται σε μία δύσκολη συγκυρία για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού, καθώς η ακρίβεια έχει γίνει πλέον αφόρητη και δυσβάσταχτη και το κόστος απαγορευτικό ακόμη και για ολιγοήμερες διακοπές”.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας και πως οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι βαθιά πελατειακές, βαθιά συντηρητικές και βαθιά νεοφιλελεύθερες.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα ζητήματα της πρώτης κατοικίας αλλά και της υγείας τονίζοντας πως “η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν έχει κανένα ισχυρό κίνητρο αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας”.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας Φώτο – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω