Σε διάστημα τριών λεπτών (62’-65’) ο Άρης γύρισε το παιχνίδι στη Λεωφόρο και νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Σακνκαρέ στο 31’ και τα τέρματα του Άρη πέτυχαν ο Μάνος στο 62’ και ο Γκαρσία στο 65’. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μαουρίσιο στο 52’.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Άρη στο 24’ με το πλασέ του Τζέγκο που έφυγε πάνω από την εστία του Διούδη. Στο 31’ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Σανκαρέ (1-0) που αξιοποίησε τη σέντρα του Χουανκάρ. Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 42’ σε σπρώξιμο του Βέλεθ πάνω στον Ρόουζ μετά και από επιβεβαίωση από το VAR, αλλά ο Μάνος που εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ο Διούδης στο 49’ απέκρουσε το σουτ του Μαντσίνι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπερτόλιο πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 52’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίχτες καθώς ο Μαουρίσιο αποβλήθηκε αντικρύζοντας για δεύτερη φορά στο παιχνίδι την κίτρινη κάρτα. Ο Άρης πίεσε και στο 62’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Μάνο που πλάσαρε από κοντά για το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα (65’) οι «κίτρινοι» πέτυχαν την ανατροπή στο σκορ όταν ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Σάκιτς χωρίς να μπλοκάρει και ο Γκαρσία από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 79’ ο Άρης έχασε νέα ευκαιρία με ο πλασέ του Μάνου που απέκρουσε ο Διούδης ενστικτωδώς.

Διαιτητής: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονία)

Κίτρινες: Βέλεθ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Καμπετσής, Μπουζούκης – Τζέγκο, Δεληζήσης, Μαντσίνι

Αποβολές: 52’ Μαουρίσιο (2η κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό (69’ Ενκγμπακοτό), Νιάς, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ (80’ Μπουζούκης), Αϊτόρ (58’ Σάντσες), Βιγιαφάνιες (69’ Καμπετσής), Μακέντα (80’ Καρλίτος).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν (58’ Γκανέα), Τζέγκο (58’ Ματίγια), Σάσα, Μαντσίνι, Μπερτόλιο (86’ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία (90’+2’ Ιωάννου), Μάνος.

Περισσότερα Εδω