Σε θρίλερ εξελίσσεται η σύλληψη από τις ελληνικές αρχές του 48χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου φέρεται να εκκρεμούσε ένταλμα για τις δολοφονίες του Ρώσου Αλεξάντερ Σολόνικ και της συντρόφου του, πριν από 25 χρόνια.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι υπάρχει πλήρης ανατροπή στην υπόθεση, καθώς προέκυψε ότι από το 2000 είχε συλληφθεί στην Ισπανία ένα ρώσος μαφιόζος, κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός για τα παραπάνω εγκλήματα, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνιας στις φυλακές της Ρωσίας.

Η σύγχυση προέκυψε καθώς ο έγκλειστος στις φυλακές χρησιμοποιούσε τα ίδια στοιχεία ταυτότητας με τον Γεωργιανό, ενώ είναι πιθανό το αποτύπωμά του να συμπεριελήφθη εσφαλμένα στον φάκελο που έχει η αστυνομία στην Ελλάδα για τον 48χρονο Γεωεργιανό.

Έτσι, διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχό του στο αεροδρόμιο, την Τρίτη, ότι υπάρχει ενεργό ένταλμα σε βάρος του, κάτι το οποίο όμως είναι πιθανό να οφείλεται σε παρεξήγηση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω