Σε ανασχηματισμό προχωρά τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες του να υπηρετήσουν από θέσεις ευθύνης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάνει διορθωτικές κινήσεις για την καλύτερη παραγωγή έργου.Ποιοι μένουν
Στη θέση του πρόκειται να παραμείνει ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος αποτελεί στενό συνεργάτη του Αχιλλέα Μπέου και ιδιαίτερα επιτυχημένο στο πόστο του.

“Τσάρος” της οικονομίας στον Δήμο Βόλου παραμένει ο Ανδρέας Ζέρβας. Ο νεαρός αντιδήμαρχος έχει περάσει από αυτό το πόστο και στο παρελθόν και θεωρείται “δεξί χέρι” του δημάρχου.

Σταθερός στην αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας ο Απόστολος Μαλαματίνης. Κρίνεται πετυχημένος στον τομέα που έχει αναλάβει και συνεχίζει.

Δε θα χρειαστεί να αλλάξει γραφείο ο Θανάσης Σταυρίδης, ο οποίος παραμένει αντιδήμαρχος Πολεοδομίας.

Δεν πρόκειται να παραδώσουν σκυτάλη η Νατάσα Μορφογιάννη στην αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας και Δημ. Σχέσεων, η οποία προσπαθεί να βάλει τάξη στο κυκλοφοριακό της πόλης, αλλά και ο Χρήστος Στεφόπουλος στην αντιδημαρχία Κοιμητηρίων.

Και ο Θάνος Θεοδώρου συνεχίζει να προϊσταται των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Αμετακίνητος μένει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, ο οποίος έχει καταφέρει να βάλει μία τάξη στην Δημοτική Επιχείρηση, να “τρέχει” παράλληλα έργα αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα της ΕΡΓΗΛ. Στη θέση της μένει στην προεδρία της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ η Σοφία Χάλαρη και στον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ο Γιώργος Βλιώρας.

Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται

Η Γεωργία Μποντού – Τοκαλή αποχωρεί από την αντιδημαρχία Παιδείας και το χαρτοφυλάκιό της θα αναλάβει η Δέσποινα Κότογλου.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου αναλαμβάνει ο Γιώργος Πράττος, με επιτυχημένη πορεία στην αντίστοιχη υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο Τάσος Μπατζιάκας αποχωρεί από την αντιδημαρχία Τουρισμού και Τοπικής Ανάπτυξης και παραδίδει τη σκυτάλη στον Μιχάλη Καπουρνιώτη. Ο κ. Μπατζιάκας έχει αναλάβει πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Την πόρτα της εξόδου θα δει και ο Θέμης Τζούνης, ο οποίος θα αντικατασταθεί από Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή στην θέση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Περισσότερα Εδω