Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος» με ιδιαίτερη χαρά όπως τονίζει, ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τη γνωστή σε όλους εταιρεία τυροκομικών προϊόντων «Φλέγγα», η οποία παρασκευάζει αυθεντικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η ανανέωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (1ο χλμ. επαρχιακής οδού Βελεστίνου-Βόλου), παρουσία του πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της «Φλέγγα» Χρήστου Νικ. Λαΐτσου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας θερμά για άλλη μία φορά και την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία τυροκομικών ειδών «Φλέγγα», που είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του συλλόγου, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό τη συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.

Αξίζει, ιδιαίτερα, να επισημάνουμε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας «Φλέγγα» Νικόλαος Χρ. Λαΐτσος είχε διατελέσει και πρόεδρος του ΔΣ, κατά τη θητεία του οποίου ο Ρήγας σημείωσε πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, που εμπλουτίζουν την ιστορία του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ και αναδείχθηκε πρωταθλητής, ανεβαίνοντας στην Α’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία».

Περισσότερα Εδω