Μοιράσου το αρθρο!

ς

 

Με ποια λογική, η προσωπική απόφαση του κ. Τζούμα, κρατά κλειδωμένο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τον μοναδικό ανοικτό χώρο εκγύμνασης των συμπολιτών μας στο νησί;
Ποιος παραλογισμός καταργεί ουσιαστικά το δικαίωμα των δημοτών και επισκεπτών του νησιού μας στην ασφαλή άθληση, τις ώρες που δύνανται να αφιερώσουν πρωτίστως στην καλή τους φυσική κατάσταση και υγεία;
Περιττεύει η ερώτηση για το ποιο συλλογικό όργανο ή επιτροπή πήρε μια τέτοια απόφαση;
Ως παράταξη οφείλουμε να επισημάνουμε σε αρμόδιους και μη ότι ο σκοπός του δημοτικού σταδίου Γ. Σαρρής, δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου αφενός και αφετέρου την ύπαρξη κατά το δυνατόν ενός ευρύτερου φάσματος αθλημάτων.
Να θυμίσουμε στον νυν δήμαρχο ότι ο χλοοτάπητας υπήρχε από το 2006, δηλαδή 13 χρόνια πριν αναλάβει καθήκοντα και θα υπάρχει άλλα τόσα από όταν φύγει. Το να στερήσεις όμως από τους δημότες ένα κοινωνικό αγαθό με το πρόσχημα ότι θα το βανδαλίσουν, ενώ ταυτόχρονα ζητάς και την ψήφο αυτών ξεπερνά κάθε κοινή λογική.

Παρουσιάστε μας τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων καθώς και τις στατικές μελέτες των κτιρίων. Διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας, φτιάξτε μια ανθρώπινη αίθουσα κάτω από τις κερκίδες, γιατί είμαστε σίγουροι πως δεν γνωρίζετε το χαλί που συμβαίνει. Δώστε το δικαίωμα στους πολίτες να διαφυλάξουν την περιουσία τους !

Περισσότερα Εδω