Την αναβολή των αναμετρήσεων του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ των ανδρών, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» της αχαϊκής ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ. Υπενθυμίζεται ότι οι Πατρινοί μετρούν οκτώ κρούσματα, εκ των οποίων τα πέντε αφορούν σε παίκτες και τα υπόλοιπα τρία σε μέλη του τεχνικού επιτελείου. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών θα ορίσει τα δύο παιχνίδια σε νέες ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω