Η Ανίτα Μπραντ βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας δίπλα στον Χάρη Χριστόπουλο και τον μονάκριβο γιο τους. Το ζευγάρι το οποίο συνδέεται με μια πολυετή σχέση, έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια την οποία συχνά θα απολαύσουμε μέσα από τρυφερές αναρτήσεις στα social media.

Η Ανίτα Μπραντ πρόσφατα πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την δύσκολη εποχή της ζωής της, όταν είχε έντονη ακμή στο πρόσωπό της, κάτι το οποίο είχε επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία της.

Δες παρακάτω όσα έγραψε στο instagram η Ανίτα Μπραντ…

“Με αφορμή την σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ……έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ( κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη. Είχα όμως αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου οποίος μου έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν κ το εννοούσε!!

Αν κ σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή, τι θέλω να πω;
Ότι αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας….εκείνον να εκτιμάτε…..αυτό”, έγραψε στο instagram.

 

Περισσότερα Εδω