Μοιράσου το αρθρο!

Η γυναίκα επέστρεφε από τον τάφο του γιού της και ο ανήλικος ήθελε να της πάρει το αμαξίδιο για… να κάνει βόλτα

 

Στιγμές τρόμου έζησε μία γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, όταν δέχθηκε επίθεση λεκτική και σωματική από ανήλικο Ρομά στην Πάρο.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η 62χρονη, η οποία κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, επέστρεφε από την καθιερωμένη επίσκεψη στο κοιμητήριο της Πάρου. Πριν από περίπου έναν χρόνο έχασε τον μονάκριβο γιο της σε θανατηφόρο τροχαίο κι έκτοτε επισκέπτεται συχνά το μνήμα του, αν και το σπίτι της ήταν σε δύσβατο σημείο και δεν μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί.

Η γυναίκα περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια, τον τρόμο που έζησε κοντά στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά, όταν ένας 11χρονος Ρομά της επιτέθηκε, αφότου της ζήτησε «να κατέβει από τη γουρούνα», εννοώντας το αναπηρικό αμαξίδιο, για να κάνει μια βόλτα.

 

 

Η κ. Ροδούλα είπε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως τού εξήγησε πως είναι ανάπηρη αλλά εκείνος δεν την πίστεψε και τότε άρχισε να της επιτίθεται με γροθιές στην πλάτη και το πρόσωπο.

Η γυναίκα φώναξε βοήθεια και ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση περαστικών τουριστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η κ. Ροδούλα απευθύνθηκε έντρομη στο Α. Τ. του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη τις απειλές και τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα Εδω