Πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων και επισήμως για τον νέο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο ο οποίος εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο της Λάρισας.

Με αφορμή την έναρξη της νέας θητείας της Δημοτικής Αρχής ο κ. Μαμάκος προέβη σε δηλώσεις από την Ίωνος Δραγούμη τονίζοντας πως: «το επόμενο διάστημα με γοργούς ρυθμούς θα προχωρήσουμε στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του δήμου σε όλα τα επίπεδα. Στην οικονομική κατάσταση, τις ελλείψεις, στις αναγκαιότητες των έργων και βάσει αυτής της αποτύπωσης θα γίνουν και οι δικές μας  ιεραρχήσεις προτεραιοτήτων».

«Αναλυτικότερα στις δηλώσεις του ο νέος Δήμαρχος επισήμανε τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους Υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Το 2024 είναι ένα έτος με προσδοκίες ιδιαίτερα για εμάς και τους συνεργάτες μου, ένα έτος με ιδιαίτερη σημειολογία, που δημιουργεί πολλές ευθύνες που απορρέουν από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας. Είναι μια πενταετία, πολλής δουλειάς, μεγάλης προσπάθειας για να κάνουμε αυτό που έχουμε και προεκλογικά εξαγγείλει, έναν δήμο ανθεκτικό, σύγχρονο, ασφαλή με ισόρροπη ανάπτυξη.

Το επόμενο διάστημα με γοργούς ρυθμούς θα προχωρήσουμε στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του δήμου σε όλα τα επίπεδα. Στην οικονομική κατάσταση, τις ελλείψεις, στις αναγκαιότητες των έργων και βάσει αυτής της αποτύπωσης θα γίνουν και οι δικές μας  ιεραρχήσεις προτεραιοτήτων. Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση είναι βασικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούνε άμεσα και αποτελεσματικά. Ευελπιστώ σε μια πολύ στενή συνεργασία με τα ΜΜΕ της πόλης μας για να παρέχουμε την πληρέστερη πληροφόρηση των πολιτών. Καλή χρονιά με υγεία».

Δείτε σε βίντεο την δήλωση του νέου δημάρχου Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκου:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω