Ο Τζο Μανγκανιέλο φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Σοφία Βεργκάρα.

Ο 46χρονος ηθοποιός, πέντε περίπου μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Σοφία Βεργκάρα πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, Κέιτλιν Ο’ Κόνορ ενώ πριν από λίγες ώρες ανήρτησε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Την Κυριακή 18/2, ο ηθοποιός του «Magic Mike» μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους 2,8 εκατομμύρια ακολούθους του και μια από αυτές ήταν μια selfie του ζευγαριού.

Στη λεζάντα, ο 47χρονος ηθοποιός σημείωσε ότι είχε μια πολυάσχολη εβδομάδα για την προώθηση του επερχόμενου τηλεπαιχνιδιού «Deal or No Deal Island», για να φτιάξει τα τατουάζ του και για να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο με έναν φίλο του.

Στα τρία τελευταία στιγμιότυπα, φαίνεται πώς το ζευγάρι επέλεξε για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς πόζαρε για μια selfie σε μια συναυλία των Tool στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. Οι άλλες δύο φωτογραφίες τους δείχνουν να ποζάρουν δίπλα σε ένα βάζο με κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα κουτί σοκολατάκια.

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω