Μοιράσου το αρθρο!

Ξανά στην φυλακή θα οδηγηθεί ένας 41χρονος, κάτοικος χωριού της περιοχής Αλμυρού για ενδοοικογενειακή βία, καθώς αποφυλακίστηκε με όρους και την περασμένη Παρασκευή, χτύπησε με σκουπόξυλο την 90χρονη γιαγιά του στα πόδια και απείλησε τον 60χρονο θείο του.

Ο δράστης κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και θα οδηγηθεί ξανά στην φυλακή.
Ο 41χρονος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, σε βάρος της γιαγιάς και του θείου του, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει αναπηρία στο ένα μάτι, πήγε στο σπίτι που μένουν η γιαγιά και ο θείος του, σε χωριό της περιοχής Αλμυρού, απείλησε την 90χρονη γυναίκα ότι θα την σκοτώσει, την κλώτσησε και την χτύπησε στο πόδι με σκουπόξυλο.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε να δικαστεί το Σάββατο, ζήτησε προθεσμία να προετοιμάσει την απολογία του, έμεινε κρατούμενος και δικάστηκε χθες. Στο Δικαστήριο παραδέχτηκε την πράξη του, αλλά ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου, λέγοντας ότι δεν θα το ξανακάνει.

Ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και αποφυλακίστηκε με όρους.

Περισσότερα Εδω