Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αποχώρησε από τη Φάρμα λίγες μέρες μετά την είσοδό της στο reality του Ant1 έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας, εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πρωινό του Αnt1 και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στη Φάρμα, αλλά και για το διαζύγιο που παίρνει με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ήταν σοκ ότι με ψήφισε η Κυριακή. Εγώ ακόμα δεν ήξερα τα δωμάτια και τα παιδιά. Το λάθος ήταν δικό μου. Έπρεπε να μπω λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Δεν έχω λάβει ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Έδειξα ποια είμαι σε μικρό χρονικό διάστημα.

Με έχει ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι ο  κόσμος μένει μόνο στην επιφάνεια και δεν βλέπουνε την προσωπικότητά μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Μέσα σε δυο εβδομάδες ο κόσμος με κατάλαβε. Δεν είμαι μια ατσαλάκωτη Μπάρμπι. Είμαι πεισματάρα.

Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Αριστομένη. Τώρα είμαστε σε φάση διαζυγίου. Το ολοκληρώνουμε. Είμαστε σαν αδέλφια. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα για τη Φάρμα ήταν ο Αριστομένης. Είμαι 28 χρονών. Θέλω να ζήσω μερικά πράγματα, την ελευθερία μου πριν ξαναπαντρευτώ. Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Το ιδανικό θα ήταν να έχω γνωρίσει τον Αριστομένη λίγα χρόνια αργότερα. Τον γνώρισα στα 21 μου και συγκατοικήσαμε αμέσως.

Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια.

 

Περισσότερα Εδω