Ένα βίντεο με τον Αλέξη Κούγια να κουρεύεται στο αγαπημένο του κομμωτήριο έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Όπως θα δεις στο βίντεο που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα στο Tik Tok και έχει τουλάχιστον 978.000 προβολές, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε ένα διάλειμμα από τις δικαστικές αίθουσες και πήγε για κούρεμα.

Ο κουρέας του Αλέξη Κούγια, Θεοφάνης μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για το viral βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok.

@teoo.pap #viral #foryou #fy #foryoupage #fyp #fypage #kougias #barber #laywer #arsensbarbershop ♬ Remember the Name (feat. Styles of Beyond) – Fort Minor

 

«Κουρεύω χρόνια τον κ. Αλέξη Κούγια. Είναι πολύ καλός πελάτης. Ήταν πολύ απρόοπτο, δεν περίμενα να γίνει viral. Δεν το πίστευα ότι πήρε τόσα views μέσα σε λίγες ώρες. Σε μια εβδομάδα είχε 900.000 προβολές. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα» ανέφερε ο Θεοφάνης στο TLIFE.

«Τα σχόλια που είδα κάτω από το βίντεο δεν μου άρεσαν γιατί πραγματικά σε όποιον δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει τον κ. Αλέξη θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ ταπεινός άνθρωπος» τόνισε ο κομμωτής του Αλέξη Κούγια.

Περισσότερα Εδω