Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές.

Αναφερόμενος στην καταγγελία που είχε γίνει στο πρόσωπό του, από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση, ο ηθοποιός – Ευρωβουλευτής ανέφερε πως πανικοβλήθηκε…

«Όταν έγινε η καταγγελία και ξέσπασε όλο αυτό που ξέσπασε εδώ, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβηχτείς πίσω για να δεις τι γίνεται. Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά και τις δηλώσεις που προκάλεσαν την αποπομπή του από το ευρωψηφδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν τις άκουσα τις δηλώσεις, μου τις μετέφεραν και δεν θα ήθελα να μιλήσω για δηλώσεις κάποιου που δεν έχω μπροστά μου. Είχα όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με τον κύριο Παπανώτα, να δω πώς το είπε γιατί το είπε και να δούμε κατά πόσο αυτή η απόσταση είναι τεράστια ή μάλλον παρεξηγήθηκε, ή το οτιδήποτε», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Περισσότερα Εδω