Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρησή του από το Survivor προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it. Ο νεαρός Ροδίτης εξήγησε γιατί είχε επιλέξει να μην απαντά στις επιθέσεις που του έκαναν οι συμπαίκτες του αλλά και το πως άλλαξε η στάση τους απέναντί του όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν δημοφιλής στον κόσμος

“Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο. Δεν έδινα ιδιαίτερα σημασία σε όσα λεγόντουσαν. Η λογική θεωρούσα ότι είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηνα να εκτεθούν. Πάθανε το μεγαλύτερο σοκ όταν έφυγε ο Παύλος και κατάλαβαν ότι μάλλον ο κόσμος μας στηρίζει. Εκεί άρχισαν σιγά σιγά να γυρίζουν τη μπιφτέκα, άρχισε ο Σάκης με τη Μαριαλένα να μας λένε “καλημέρα” και εγώ με τον Νίκο γελάγαμε.

Το ότι ήμουν καλός παίκτης ήταν ένα κίνητρο και έπαιξε ρόλο το ότι είχα κάνει μια καλή αρχή… Συνήθως αυτός που θες να βγάλεις από τη μέση είναι αυτός που πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες να πάει πιο μακριά… Έτσι άρχισαν να καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαι δημοφιλής έξω. Στραφήκανε εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή” είπε και συνέχισε μιλώντας για τη γνωριμία του με την Έλενα Κρεμλίδου. 

Για την επιλογή να πάρει τον Αλέξη Παππά στην ομάδα του είπε: “Όταν έφτιαξα τη νέα ομάδα είπα στον Νίκο ότι θα τον πάρουμε αυτόν αλλά πρέπει να τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε μαζί του θα έχουμε θέμα… Πριν πάμε στην παραλία ο Αλέξης ξεκίνησε μια τεράστια ένταση με τον Νίκο, τον προκαλούσε συνέχεια, επειδή δεν υπήρχαν κάμερες και ο Νίκος του είπε να πάνε να τα κάνει αυτά μπροστά στις κάμερες. Εκεί άλλαξε η συμπεριφορά του Αλέξη”.

Aκόμα, ο Τζέιμς διέψευσε πως υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Νίκο κάνοντας λόγω για αντροπαρέα.

Ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων ανέφερε:

“Δεν θεώρησα ποτέ ότι ο Αλέξης ήταν φαβορί περίμενα κάποια στιγμή να φύγει γιατί το είχε παρακάνει. Ακόμα και έξω από το παιχνίδι για τον Αλέξη θα μιλάμε; Του απάντησε ο κόσμος όταν έφυγε. Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ότι δεν με συμπαθεί επειδή του είχε πει κάποια πράγματα για εμένα ο Αλέξης.

Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ μπουκωμένος και σε συνδυασμό με την πείνα κατάλαβα ότι αυτό είναι και πρέπει να το δεχτείς. Ρωτούσαμε τα παιδιά που μπήκαν στο Survivor αν πηγαίνει καλά σε νούμερα, ο Δημήτρης Μακρόπουλος μου είπε ότι έχω καλά ποσοστά, ενώ η Νικολέτα μου έλεγε στην ένωση ότι ο κόσμος με αντιπαθούσε φουλ και ότι δεν με συμπαθούσε πριν μπει και ήθελε να μου ρίξει μπουνιά από την τηλεόραση”,

Περισσότερα Εδω