Θέση στον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Άρη Σερβετάλη με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε γιατί δε δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, σχολίασε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Άρης Σερβετάλης για εκείνη δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών.

«Θα μπορούσαμε και πρέπει οι καλλιτέχνες σε ζητήματα που είναι κοινωνικού ή και πολιτικού χαρακτήρα να πάρουν την απόφαση να στερηθούν μερικούς τηλεθεατές και να δηλώσουν στην κοινωνία τι πρέπει να κάνουν. Όταν μας θαυμάζουν, θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό και να πούμε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε. Δεν επιτρέπεται κάποιος να είναι λαθρεπιβάτης και εμείς να πληρώνουμε το εισιτήριο.

Αυτό που συνέβη με τον Άρη Σερβετάλη δε με βρίσκει απλώς αντίθετη, πιστεύω ότι ο συνάδελφος και το βάζω εντός εισαγωγικών πια το συνάδελφος γιατί αυτός που δεν σέβεται το λειτούργημά του, το κοινό του, την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, αλλά δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών πλέον.

Καταλαβαίνετε τι είπε; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Έχουν πολλοί άνθρωποι υποφέροι στη δουλειά μας και έχουν περάσει στενάχωρα σε παραστάσεις σεβόμενοι πρώτον το επάγγελμα αλλά και τους άλλους. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός που δε σέβεται την επιστήμη σιγά μη νοιαστεί για την τέχνη. Η επιστήμη προηγείται του θεάτρου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αιμιλία Υψηλάντη

Περισσότερα Εδω