Σε ηλικία 81 ετών, το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου άφησε την τελευταία του πνοή ο Τόλης Βοσκόπουλος έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ο φωνή του “πρίγκιπα” του ελληνικού πεντραγράμμο σίγησε για πάντα μια εβδομάδα μετά τα γενέθλιά του βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος πέρασε στην αιωνιότητα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Ανάμεσά τους, και ο ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος. Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη και αποκαλύπτει πως πριν 25 χρόνια όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή, ο Τόλης Βοσκόπουλος ακύρωσε τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου.

«Σημάδεψες τη ζωή μας με την αγάπη σου και τη φιλία σου. Σημάδεψες τα χρόνια μας με τη μοναδική σου ευγένεια. Σημάδεψες τις στιγμές μας με τα τραγούδια σου και το αστείρευτο ταλέντο σου. Πριν από 25 ακριβώς χρόνια, με το που “έφυγε” η Αλίκη μας, δε δίστασες να αναβάλεις ακόμα και το γάμο σου με την Άντζελα. Για όλα αυτά θα είσαι πάντα ο “πρίγκιπας” στο μυαλό και την καρδιά μας. Αντίο, Τόλη μας.Η οικογένεια που αγάπησες και σε αγάπησε», έγραψε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Περισσότερα Εδω