Στην Αίγυπτο ταξίδεψαν η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλου, οι οποίοι βρέθηκαν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της Μαριέττας Χρουσαλά στο πάρτι των γενεθλίων της στο Κάϊρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό με τον σύζυγο και τα παιδιά της, υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες σε μια μεγάλη βραδιά γεμάτη διασκέδαση. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 ετών, ενώ στα social media κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά των γενεθλίων της στην οποία τραγούδησε η Καλομοίρα.

Δες τα παρακάτω βίντεο:

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Κάϊρό μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και την καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, από την άφιξή της στο δωμάτιο της διαμονής της, μέχρι το ξέφρενο πάρτι, αλλά και τις διακοπές της που συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα.

Η θέα από το δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου:

Βίντεο από το πάρτι με τον Φίλιππο Μιχόπουλου:

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι:

Πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ μίλησε για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, συνέχισαν το ταξίδι τους στην Αίγυπτο και την επόμενη μέρα μετά το μεγάλο πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά.

 

Φωτογραφίες – βίντεο: instagram

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω