Στο Ντουμπάι ταξίδεψαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος

Το ζευγάρι το οποίο λατρεύει τα ταξίδια, βρίσκεται για άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος με την γνωστή ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο στα social media.

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε stories από το αεροδρόμιο, ενώ σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου μοιράστηκε τα πρώτα βίντεο από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο της διαμονής της δίπλα στον PR Manager, Χάρη Ντάβλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερο βίντεο με την ηθοποιό στη σουίτα της διαμονής της με την εκπληκτική θέα που απολαμβάνει το παράθυρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε για άλλη μια φορά τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ωστόσο μέσα σε αυτά υπήρξαν και κάποια επικριτικά σχόλια για το ταξίδι και τις ανέσεις της στο Ντουμπάι.

Μερικά από τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου…

  • «Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας» της έγραψε μια γυναίκα. «Α ρε φτώχεια καταραμένη».
  • «Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβα σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει».
  • «Μάλλον σε άλλο κόσμο και σε άλλη χώρα ζεις. Περνάς όμορφα και πλούσια. Μπράβο σου. Εμάς που παλεύουμε την καθημερινότητα τι μας νοιάζει; Θες να ζηλέψουμε; Σε τι αποβλέπει η διαφήμιση της περιουσίας στο πανάκριβο ξενοδοχείο. Τι να πω… Συγκεντρώσου».
  • «Πολύ προκλητικό, φτάνει πια».

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω