Φιλοδοξία όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου είναι να έχουμε ήδη περάσει στην «μετά-COVID 19» εποχή και ο κόσμος να επιστρέψει οριστικά στα γήπεδα. Έτσι, οι σύλλογοι οργανώνονται και περιμένουν τους φιλάθλους με πολύ αυστηρό πρωτόκολλο, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση τα γήπεδα να εξελιχθούν σε τόπους μετάδοσης του ιού.

Η ΑΕΚ μετά από 1,5 χρόνο διακοπής, θέτει ξανά σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων, ενόψει της πρεμιέρας με τον Ιωνικό (12/9, 20:30). Δεν θα υπάρξουν εξωτερικά σημεία πώλησης και ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ (100 τα VIP), ενώ επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Για τα παιδιά ισχύουν εξαιρέσεις, οι οποίες περιγράφονται στις αναλυτικές οδηγίες που εξέδωσε η ΠΑΕ (https://www.aekfc.gr/newsdetails/ta-eisitiria-gia-ton-agona-aek-ionikos-126877.htm?lang=el&path=549097618)

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»
Αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Διονύση Κυριακόπουλο θα είναι το πρώτο σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22. Ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή Άνω Λιοσίων έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιούλιο. Έτσι, το σεμινάριο πήρε το όνομά του και θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12 Σεπτεμβρίου).

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου. Για την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Ερμή Ανω Λιοσίων και εισήγηση από τον προπονητή της Κ15 της ΑΕΚ Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένες εισηγήσεις του Ηλία Κυριακίδη, του προπονητή της Κ12 Στέλιου Ορφανίδη και των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Γιώργου Κιούπη και Αντώνη Λυκούρη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω