Αύριο θα προσπαθήσουν να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ οι Πέτρος Μάνταλος και Νόρντιν Άμραμπατ.

Ο αρχηγός και ο Μαροκινός εξτρέμ γυμνάστηκαν ατομικά σήμερα και τα περιθώρια ενόψει του επόμενου αγώνα στενεύουν. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα την Παρασκευή, καθώς το ματς με τον ΠΑΣ θα γίνει Σάββατο (27/11), κι αυτό σημαίνει ότι αύριο πρέπει οι δύο παίκτες να μπουν σε ομαδικό ρυθμό ώστε να προλάβουν να είναι στο 100%. Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα υποδείξει το ιατρικό επιτελείο, αφού μέχρι τώρα δεν εκφράζεται ανησυχία για ενδεχόμενη απουσία τους από την αποστολή.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά.

Οι δύο παίκτες έχουν μείνει αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και ειδικά ο έμπειρος Έλληνας στόπερ δεν έχει γυμναστεί με τους συμπαίκτες του από τις 6 Νοεμβρίου, όταν έφυγε για τους αγώνες της εθνικής και επέστρεψε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Συνεπώς, βρίσκεται εκτός ρυθμού, όμως «το παλεύει» για να είναι στην αποστολή. Μέσα σε όλα αυτά, ο Αργύρης Γιαννίκης συνυπολογίζει και το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/12) και ενδιάμεσα ματς κυπέλλου με την Κηφισιά (1/12), με τις ανάλογες επιβαρύνσεις για τους παίκτες.

Περισσότερα Εδω