Θεραπεία ακολούθησαν οι Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδος με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Αρχικά, όταν ο Ελβετός επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν έλαβε μέρος στα ματς της εθνικής, από την ΑΕΚ εξέφρασαν απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει περίπτωση απουσίας του από το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (21/11) με τον Ολυμπιακό.

Τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο, απλώς διατυπώνονται κάποιες μικρές επιφυλάξεις, αφού ακολούθησε και σήμερα θεραπεία.

Μαζί του και ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από το «διεθνές καθήκον» με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ως προς τις πιθανότητες, για τον Τσούμπερ η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη, για τον Αραούχο με βάση τα τωρινά δεδομένα μάλλον δεν προλαβαίνει να είναι στο 100%, ενώ για τον Τζαβέλλα οι άνθρωποι της «ένωσης» αναμένουν τις εξετάσεις.

Το θετικό είναι ότι μεσολαβούν ακόμα αρκετές ημέρες στις οποίες τα πράγματα ή θα μείνουν ως έχουν ή θα βελτιωθούν, συνεπώς η ανησυχία θα εξακολουθήσει να υπάρχει, αλλά το θρίλερ μπορεί να αποφευχθεί.

Από σήμερα μπήκαν στις προπονήσεις οι Μάνταλος, Μήτογλου που έκαναν αποκατάσταση, μαζί με τους Μπακάκη, Κοσίδη που αγωνίστηκαν χθες (Κυριακή) με τη Β΄ ομάδα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω