Αγονη κηρύχθηκε  η πρόσκληση του Δήμου Σκιάθου προς διαπραγμάτευση με την εταιρεία ΜΕΠΕ BAYLINE  για την ναυαγοσωστική κάλυψη της Σκιάθου για το καλοκαίρι 2021 .Η εταιρεία Bayline services δεν κατέθεσε προσφορά ως αναμενόταν κάνοντας πίσω την τελευταία στιγμή  με αποτέλεσμα μη έχοντος άλλη προσφορά κηρύχθηκε άγονη η διαδικασία .

Η Οικονομική επιτροπή συνεδριάζει την Τρίτη 6/7/2021 με ενα εκ των θεμάτων την απόφαση για  πρόσκληση για διαπραγμάτευση με την εταιρεία KLADOS για να αναλάβει την ναυαγοσωστική κάλυψη του νησού την περίοδο 2021 .Η εταιρεία KLADOS είναι η εταιρεία που είχε αναλάβει πέρυσι τον διαγωνισμό για την ναυαγοσωστική κάλυψη η οποία και οδηγήθηκε στα Δικαστήρια με το Δήμο Σκιάθου μετα απο ενστάσεις άλλων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τη κάλυψη του νησιού .Ηδη απο πέρυσι δεν εχει πληρωθεί απο το Δήμο Σκιάθου για την περίοδο που προσέφερε τις υπηρεσίες της. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί πρόβλημα στην κάλυψη της ασφάλειας των λουόμενων όταν ηδη οι παραλίες του νησιου σφύζουν απο επισκέπτες.

Ηδη στην Σκόπελο απο το Δήμο κινήθηκαν οι διαδικασίες ποιο γρήγορα και οι ναυαγοσώστες έχουν τοποθετηθεί σε παραλίες της Σκοπέλου

Περισσότερα Εδω