Ο Στάθης Παπούλιας, με αφορμή την πρόσφατη αναφορά που έκανε η Άννα Δρούζα στην εκπομπή για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, στο “Κάτσε καλά” ξεχνώντας να αναφέρει το όνομά του, μίλησε στον Αλέξη Μπαρτσώκα και στη Super Κατερίνα.

«Λείπω δέκα χρόνια από την τηλεόραση. Δε μου έχει λείψει καθόλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 200χρόνια στην τηλεόραση, πρέπει να φύγει, να έρθει κάτι πιο φρέσκο, δε νομίζω ότι ανανεώθηκε με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Είναι ο εαυτός του. Εγώ ήμουν ο πρώτος συμπαρουσιαστής της Άννας Δρούζα στην εκπομπή “Κάτσε καλά”.  Δε ξέρω γιατί δεν ανέφερε ότι ξεκινήσαμε μαζί στην εκπομπή. Ίσως είναι “γκάου” στον εγκέφαλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι καλός. Τον ξέρω χρόνια. Δε μου αρέσει σε αυτό που κάνει τώρα, κάτι άλλο έπρεπε να κάνει, όχι αυτό, να φέρει κάτι νέο. Εντάξει, η Μενεγάκη είναι 20-30 χρόνια. Πονηρή, σταμάτησε ένα χρόνο και επανήλθε στα παλιά. Τι άλλαξε;» είπε ο Στάθης Παπούλιας.

Σε άλλο σημείο ο Στάθης Παπούλιας αναφέρθηκε και στο εγκεφαλικό που υπέστη λέγοντας, «Πέρασα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Έναν χρόνο ήμουν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ήταν ξαφνικό. Έκανα εκπομπή, φεύγω και πέφτω. Δεν εμφανίστηκε κανείς στο πλάι μου, ούτε από τους παρουσιαστές που συνεργαστήκαμε. Κανείς».

Περισσότερα Εδω