Με αφορμή τα όσα συζητιούνται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και το γεγονός ότι οι ηθοποιοί κατέβηκαν στην μεγαλειώδη πορεία και έβγαζαν χαμογελαστές φωτογραφίες, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια διευκρίνηση.

Η παρουσιάστρια μέσα από το «Πρωινό Μας» τόνισε πως έχει μετατοπιστεί το θέμα από την τραγωδία στα Τέμπη σε άλλα μη ασήμαντα γεγονότα.

«Υποθέτω, ρομαντικά σκεπτόμενη, επειδή δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και έχει συμβεί αυτή η τραγωδία, ίσως για αυτό να μετατοπίζεται. Ίσως για αυτό η κουβέντα να πηγαίνει στους δημοσιογράφους, στους παρουσιαστές, σε extreme αντιδράσεις, ακραίες, οι οποίες αναπαράγονται και επαναλαμβάνονται συνεχώς, στις εκπομπές που βγήκαν ή δεν βγήκαν, στους τραγουδιστές, ηθοποιοί που πήγαν εκεί.

Συνέχεια μετατοπίζεται και δεν θεωρώ ότι είμαστε αλλού σαν χώρα, ίσα ίσα. Φάνηκε και μέσα από την πορεία. Ίσως δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις, δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω και λες άλλα πράγματα, γίνεται μια άλλη κουβέντα, απλώς για να συζητάς… Απλώς για να το συνεχίζεις, επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις και θα κάνει τους ελέγχους. Κάθε μέρα μπαίνει μια άλλη παράμετρος και συζητάμε κάτι άλλο που έχει αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Περισσότερα Εδω