Αναφερόμενη στον ισχυρό σεισμό της Εύβοιας που έγινε το πρωί της Τρίτης 29/11 ξεκίνησε το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως είπε η παρουσιάστρια, όλοι στο σπίτι της κοιμόντουσαν, ωστόσο εκείνη είχε μόλις ξυπνήσει και φοβήθηκε από το μέγεθος.

«Δεν ξέρω αν είστε από αυτούς που ταρακουνήθηκαν και ξύπνησαν. Εγώ εκείνη την ώρα είχα ξυπνήσει. Μάλιστα εκείνη την ώρα έκανα και την προσευχή μου, δηλαδή έλεγα να πάνε όλα καλά. Και εκείνη την ώρα άρχισε ο σεισμός και λέω “δε μπορεί να το ζω, είναι εμπειρία”. Παιδιά, ταρακουνηθήκαμε.

Δεν σας κρύβω ότι όταν είδα ότι είναι σχεδόν 5 Ρίχτερ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Περίμενα 6-6,5 Ρίχτερ. Είχε διάρκεια και ένταση. Και μετά από λίγο έκανε και μετασεισμό. Μακάρι αυτό να ήταν, ο κύριος σεισμός και να μην έχουμε ζημιές» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο αργότερα, στη σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε:

«Επειδή έχω ζήσει σεισμούς και τους θυμάμαι, μου έκανε εντύπωση όταν είδα ότι είναι μόνο 5 ρίχτερ. Όχι ότι είναι μικρός… Ήταν πολύ έντονος παιδιά, παρατεταμένος. Εγώ κουνήθηκα σοβαρά. Όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν… Φοβήθηκα, είπα αυτός είναι 6 ρίχτερ τουλάχιστον».

Περισσότερα Εδω