Ένα 24ωρο σχεδόν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, ο Δημήτρης Μακαλιάς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σε μία ιδιαίτερη έναρξη παρέα με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες του.

Ο ηθοποιός, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, δέχτηκε τις ευχές της ομάδας.

«Κι εμένα μου λείψατε πολύ. Με συγκινήσατε χθες πολύ. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στο OPEN γιατί μου έστειλαν κι ένα υπέροχο δώρο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς συγκινημένος.

«Να πω και κάτι άλλο επειδή έχουμε πει πολλά εδώ εκ του ασφαλούς από το τραπέζι για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες, «όχι, είναι γονείς». Όχι. Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά» κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Open:

Περισσότερα Εδω