Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μέσα σε όλα, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την απόφασή της να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αλλά και το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Μega Καλημέρα» αναγνωρίζοντας τα λάθη που και η ίδια μπορεί να έκανε.

«Δεν είναι άδικο αυτό; Δεν είναι ρατσιστικό; Τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω; Ενώ εγώ ψηφίζω το ίδιο πράγμα από το 1996. Για να μην είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω, αυτό σημαίνει ότι κάνω πάρα πολύ αντικειμενικά την δουλειά μου. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να την κάνω. Δεν είμαι παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ή ρεπόρτερ πολιτικού ρεπορτάζ  για να πει κάποιος ότι οτιδήποτε λέω φαίνεται σαν να είναι πληρωμένο», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν με κούρασε η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Υπήρχε ένα κομμάτι μου που μου έλεγε να επιστρέψω σε αυτά που έκανα παλιά, καθώς εμένα μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις, νομίζω αυτή η απόφαση ήταν ειλημμένη μέσα μου», τονίσε η δημοσιογράφος στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι παγωμένα τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή αλλά είχαν αρχίσει να τροχοδρομούνται πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή. Πριν από τις Ευρωεκλογές η πρόθεση ήταν να μην κάνω καθημερινό», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά τα λάθη που έκανε σε σχέση με την εκπομπή που παρουσίαζε, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχτηκε: «Δεν έκανα ριζοσπαστικές κινήσεις σε πράγματα που έβλεπα ότι υπάρχει παθογένεια επέλεξα μια διπλωματική και διαπραγματευτική οδό σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μία εκπομπή που κλυδωνιζόταν κι εσωτερικά».

Περισσότερα Εδω