Για την πορεία της στο modeling αλλά και για την καθημερινότητα με τα παιδιά της, μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη στην εκπομπή, Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στον Αλέξανδρου Ρούτα.

Η Ιωάννα Σουλιώτη αναφέρθηκε στο ριάλιτι «Real Housewives» στο οποίο και συμμετείχε πριν χρόνια στον ANT1, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια.

«Εννοείται πως υπήρχαν αρνητικά σχόλια για τις Real Housewives από τους κριτικούς τηλεόρασης, οι οποίοι μάλλον πια έχουν εξαφανιστεί. Τότε, στην εποχή εκείνη, τα μοντέλα να περάσουν στην παρουσίαση ήταν κάτι το πολύ extreme για τα ελληνικά δεδομένα οπότε φάγαμε πολύ ξύλο», παραδέχτηκε στην κάμερα.

Για τη σχέση της με το χρόνο η Ιωάννα Σουλιώτη απάντησε: «Την λέω την ηλικία μου αν και η μαμά μου λέει να μην την λέω αλλά εγώ είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Θεωρώ ότι έχω κλείσει έναν πολύ όμορφο κύκλο στη ζωή μου. Οικογένεια, παιδιά, καριέρα και τώρα νομίζω ότι είμαι σε μια δεύτερη εφηβεία που δεν θα αφήσω να περάσει έτσι και θα την χαρώ πολύ περισσότερο από την πρώτη μου εφηβεία», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Περισσότερα Εδω