Στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένη και η Μυρτώ Αλικάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ενώ μίλησε και για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αφού σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 21 της, έγινε αναγνωρίσιμη από το ευρύ κοινό.

Μαζί της βρέθηκε και ο καλός της φίλος και συνάδερφος Κωνσταντίνος Κάππας, με τον οποίο σχολίασαν το κίνημα του #metoo στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που βγήκαν στη φόρα, απλά είναι σοβαρές. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδειχθούν, για αυτό το πιο σημαντικό είναι οι κακοποιητές να καταλάβουν ότι δεν θα τους επιτραπεί καμία παρενοχλητική συμπεριφορά… Κάποια πράγματα τα ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Κάποια πράγματα δεν μπορούσες να τα φανταστείς» είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο χώρος μας είναι ίσως πιο αθώος σε σχέση με άλλους χώρους, όπως η πολιτική, γιατί δεν έχουμε τα ίδια κίνητρα, απλώς είναι ο πιο προβεβλημένος» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε: «Είχαμε δουλέψει μαζί ένα καλοκαίρι και έναν χειμώνα. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μαζί του. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να χάσει τη ψυχραιμία του. Μπορούσα να φανταστώ ότι θα μιλήσει άσχημα αλλά κάποια άλλα πράγματα δεν μπορείς να τα φανταστείς…».

 

 

Περισσότερα Εδω