Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο #metoo και παρότρυνε τον κόσμο να μη ξεχάσει τι έκαναν οι άνθρωποι που κατηγορούνται για σεξουαλική ή λεκτική βία.

«Ο κόσμος ξεχνάει… Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι. Ο κόσμος να κρίνει και να μη ξεχάσει. Να μη ξεχνάμε, να βγαίνουμε και να τους δίνουμε τη θέση που τους αξίζει. Δεν ήταν εύκολο να μιλήσω. Έπρεπε να το συζητήσω πρώτα με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Δεν τους είχα πει τίποτα ούτε στους γονείς μου ούτε στον σύντροφό μου. Είναι δύσκολη στιγμή.

Στη μητέρα μου το είχα πει όταν συνέβη. Ήμουν τότε 22 χρονών όταν δέχθηκα τη σεξουαλική παρενόχληση. Μόλις είχα βγει στη δουλειά. Θύμωνα και στεναχωριόμουν όταν έλεγαν όλοι “Γιατί τώρα;”. Γιατί τώρα είναι η ώρα. Τώρα μπορώ και πατάω στα πόδια μου.

 

Όταν μιλάμε αποδυναμώνουμε τον θύτη. Είχα πάθει σοκ όταν το είχα πάθει. Πέρασα πολλά στάδια, αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρα πρόσωπα μετά στη δουλειά. Δεν είναι έτσι ο χώρος, υπάρχει γενναιοδωρία και φως. Τα κατήγγειλα όλα στο ΣΕΗ αλλά είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει» τόνισε η Παναγιώτη Βλαντή.

Περισσότερα Εδω