Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον ρόλο του “Ακάλυπτου” στη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε πως ο λόγος που είπε ναι στη σειρά αυτή ήταν γιατί είχε μείνει άνεργος και είχε ανάγκη τη δουλειά και γιατί του άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος ρόλος που τελικά υποδύθηκε. 

«Οι κουλτουριάρηδες φίλοι μου με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί κατάσκοπο των κουλτουριάρηδων που αφού πούλαγα με παίρνανε στις δουλειές τους. Υπήρξε περίοδος όμως που δεν χτύπαγε ούτε το κουλτουριάρικο τηλέφωνο, ούτε το εμπορικό. Όταν ξεκινάς να κάνεις μια δουλειά δεν ξέρεις αν θα πάει καλά. Ο “Ακάλυπτος” ήταν μια δουλειά που την αποφάσισα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος.

Δε με παίζανε στην τηλεόραση, δε με θέλανε. Είχαν βγει τα ιδιωτικά κανάλια και ήταν τα πιο νέα παιδιά και λέγανε, “πάει, πέρασε η μπογιά του”. Ο πρώτος λόγος που δέχτηκα αυτό τον ρόλο ήταν ότι είχα ανάγκη αυτή τη δουλειά και ο δεύτερος ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο ρόλος. Αρνήθηκα άλλον ρόλο στη σειρά παρότι είχα ανάγκη τη δουλειά και τους είπα. “θα έρθω αν θέλετε αλλά γι΄ αυτόν, γιατί τον έχω οραματιστεί κάπως”. Με πήραν τελικά αλλά όχι πολύ πρόθυμα» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην ΕΡΤ.

Περισσότερα Εδω