Η Μαρία Τζομπανάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, τον ρόλο της ως γιαγιά, αλλά και την αγαπημένη της Κρήτη.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή. Ακολουθώ την ροή της ζωής. Αν έλειπα και έβλεπα αυτή την δουλειά, θα έλεγα “εγώ γιατί λείπω;”. Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου», δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά, η ηθοποιός εξήγησε πως ανυπομονεί το εγγονάκι της να ξεκινήσει να μιλάει, προκειμένου να μπορεί να έχει επικοινωνία μαζί του και να καταλάβει πώς σκέφτεται.

Για την αγαπημένη της Κρήτη, δήλωσε πως όπου κι αν πάει, εκεί θα επιστρέφει. «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω, η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ, εκεί θα τελειώσω την ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενα΄αλλού. Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999, έχουμε οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι, που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Εγώ εκεί θέλω να είναι. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», δήλωσε.

Περισσότερα Εδω