Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με αφορμή τον νέο κύκλο εκπομπών για το Night Out μίλησε για όλα στην Δανάη Μπάρκα.

«Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό», ανέφερε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό. Δεν φοβάμαι την έκθεση γενικότερα. Βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός. Αν πάρει η κοινή γνώμη κάποια πράγματα, μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει και αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Θέλει δύναμη, νιώθω ευάλωτος».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή: «Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το αερικό που έχω ανάγκη να είμαι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Περισσότερα Εδω