Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος κατέθεσε την δική του άποψη για την ειλικρίνεια και την ελευθερία του λόγου, καθώς θέμα της εκπομπής ήταν το politically correct.

«Αυτό που σκέφτομαι, συνήθως το λέω. Πάντα όμως με ευγένεια. Έχει να κάνει και σε ποιον μιλάς, στους κολλητούς μου για παράδειγμα, νιώθω το χρέος να τους πως αυτό που θέλω να τους πω ακόμη και εάν δυσαρεστηθούν, χωρίς βέβαια να γίνομαι προσβλητικός» αναφέρει ο Κώστας Τσουρός.

«Θεωρώ πως μέσα στις έννοιες “παιδεία” και “ευγένεια” εμπεριέχονται όλα… έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και τον τρόπο που προσεγγίζει κανείς τα πράγματα. Δεν χρειαζόταν να έρθει το “politically correct” για να μιλήσουμε όπως πρέπει να μιλήσουμε» συμπληρώσε στη συνέχεια.

Ο Κώστας Τσουρός παραδέχτηκε πως έχει φτάσει αρκετές φορές στο σημείο να απολογηθεί για τα σχόλιά του.

«Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ όμως δεν γίνεται επίτηδες για να προσβάλλω κάποιον, αλλά μέσα στη ροή του λόγου, σίγουρα κάποιες φορές μπορεί να μου ξεφύγει κάτι, ειδικά στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής, μπορεί να πεις πράγματα που εάν τα σκεφτείς δύο και τρεις φορές, να μην τα έλεγες τελικά» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Περισσότερα Εδω