Καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι Πρωινιάτικα; βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και φυσικά το μεγάλο της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του Mega, “Αναστασία”.

Η Μυρτώ Αλικάκη σχολίασε τις δηλώσεις του Όμηρου Ευστρατιάδη που προκάλεσαν σάλο (Δες εδώ σχετικό απόσπασμα). Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την περίοδο κατά την οποία συνεργάστηκαν μαζί.

“Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα”, είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε με αφορμή όσα έχουν ακουστεί και για την ίδια: «Έχω ακούσει δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα. Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση.

 

Περισσότερα Εδω