Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη την Πέμπτη 25/4.

Η γνωστή επικοινωνιολόγος μεταξύ άλλων, σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

«Θεωρώ ότι η Ιωάννα αδικήθηκε με τον τρόπο που ήρθε στην Αθήνα και πλασαρίστηκε ως Μενεγάκη της Κρήτης και ξαφνικά ήταν σε άμυνα μία ολόκληρη χρονιά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τη δω», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Τον Ανδρέα τον παρακολουθώ. Ό,τι και να πεις έχει σημαδέψει την ελληνική τηλεόραση. Έχει ένα χαρακτηριστικό που υποκλίνομαι, η μόρφωση και η παιδεία. Πιστεύω ότι δεν έχει σταματήσει να είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και όσο περνούν τα χρόνια δεν σε νοιάζει. Είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Είμαι έτοιμη για διάλογο όχι για καβγά. Εκείνη την ώρα βέβαια μπορεί να μου γυρίσει το μάτι. Κι εγώ απρόβλεπτος χαρακτήρας είμαι αλλά θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο πολύ και δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα είναι της στιγμής», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τέλος για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε: «Με ρωτάνε συνέχεια, γιατί πρέπει να έχω άποψη; Αν η γυναίκα το αποφάσισε γιατί πρέπει να έχουμε όλοι άποψη; Είναι σε μία φάση ζωής και καριέρας που έχει τόσο μεγάλη σημασία τι θα κάνει. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ πιο απλά και χαλαρά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάγκη να υπάρχει παρουσιάστρια σαν την Ελένη. Δεν έχω δει να έχει βγει άλλη. Η Ελένη έχτισε αυτό που έχτισε σε μια διαφορετική περίοδο».

Περισσότερα Εδω