Με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού, Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε πως έχασε την ξαδέλφη της όταν πριν μερικά χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στα κόκκαλα.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» είπε χαρακτηριστικά: «Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και παρ’ όλα αυτά μέσα από αυτές να βγάζεις την αισιοδοξία σε όσους σε βλέπουν, είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα… αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι – και από προσωπική εμπειρία – ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες: έχω τελειώσει με τη ζωή μου όλα όσα ήθελα να κάνω;».

«Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά αν μου λέγατε: θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μην σου είχε συμβεί τίποτα με το πρόσθετο μέλος και τα λοιπά, θα έλεγα όχι. Τη ζωή μου τη χάρηκα πιο πολύ απ’ όταν βγήκα από το νοσοκομείο παρά τα προηγούμενα χρόνια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεταο. Επειδή έχασα την ξαδέλφη μου πριν από μερικά χρόνια 42 χρονών από καρκίνο στα κόκκαλα, που τώρα αυτό έχει και η Ντόχερτι… τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας, παιδιά. Ειδικά αυτοί οι άνθρωποι», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Ελένη Χατζίδου.

Περισσότερα Εδω