Μπορεί την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος να ξεκίνησε την τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ωστόσο αυτή η συνεργασία φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος η απόφαση να αποχωρήσει ήταν δική του λόγω των  αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και του λιγοστού χρόνου που είχε στην εκπομπή. Σήμερα, όμως ο πρώην παίκτης του Survivor, αποφάσισε να εμφανιστεί και πάλι στην τηλεόραση μόνο που αυτή τη φορά πήγε σε ανταγωνιστική εκπομπή αυτής που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη.

«Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά» αναφώνησε ο πρώην παίκτης του Survivor καθώς αγκάλιασε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

«Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα».

Κατερίνα Καινούργιου: Είχες άλλα συμφωνήσει και άλλα έγιναν;

Γιώργος Ασημακόπουλος: Ε, κάπως έτσι…

Περισσότερα Εδω