Επίθεση με πέτρα και απειλές καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ingeborg Beugel, η οποία είχε τον επεισοδιακό διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα pushbacks που κατηγόρησε την Ελλάδα πως κάνει στο Αιγαίο.

Μιλώντας στο ολλανδικό nu.nl, η Ολλανδή δημοσιογράφος είπε ότι τη συμβούλευσαν να φύγει από την Ελλάδα (σ.σ. μένει εδώ και σχεδόν 40 χρόνια στη χώρα μας) και πως φοβάται για τη ζωή της αφού δέχεται απειλές.

«Με συμβούλευσαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό και το έκανα» είπε η Ingeborg Beugel, που κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με πέτρα από άγνωστο άνδρα μετά την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου.

«Ένας άνδρας μου πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο και με προέτρεψε να πάω στην Τουρκία. Η πέτρα με βρήκε στο μέτωπο. Έπαθα σοκ και άρχισα να τρέχω προς το σπίτι μου», είπε η Ολλανδή δημοσιογράφος.

Δηλώνει πάντως ότι η φυγή της είναι πρόσκαιρη, αφού θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου, όπως είπε, έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνω.

Πηγή: newsit.gr

Περισσότερα Εδω