Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών η Αθανασία Γκόντα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ροδιάς Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών η Ταρσή Βισβίκη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών η Αναστασία Κουκουμπλιάκου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Σπυρίδων Μανωλόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Ιωάννης Τζιαμαλής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυψελοχωρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Ιουλία Κώτση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Στογιάννης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών ο Χρυσόστομος Τάκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Βερδικούσιας (Παλαιό Ημερολόγιο).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω