Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών η Μαρία Γκρίγκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η Ευθαλία Φάκκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο Αθανάσιος Τέλιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Βερδικούσιας.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Ελένη Αρμένη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλειος Διμπέλας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Αλίκη-Αγγελική Ωρολογοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Θεόδωρος (Ηλίας) Ντάνης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών ο Κωνσταντίνος Ρούσσης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω