Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Αχιλλέας Καταραχιάς, συνταξιούχος της Τράπεζας Ελλάδος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στους Αγίους Αναργύρους.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Ζωή Νεντούδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Ιωάννης Πινακάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 5.30 το απόογεμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο ιερέας Κωνσταντίνος Γεροστέργιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Ελευθεραί Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Κωνσταντίνος Σακκαβός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέσσωνος.

Απεβίωσε ο Χρήστος Κελεργιώτης σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γαλήνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Θωμάς Χατζηκρανιώτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών η Μαριγώ Κυρίτση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω