Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Βάϊος Αρσενίου. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κραννώνα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Στυλιανός Πετσιαβας. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών η Νεραντζιά Ατματζόγλου. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Ευδόκιμος Καρυπίδης. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών η Αλεξάνδρα Κοντοκώστα. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γερακαρίου Αγιάς.

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λάμπρος Ντζάνης. Κηδεύτηκε χθες Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Βασίλειος Γκατζιώνης. Κηδεύτηκε χθες Κυριακή από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Παλιό Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω