Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών η Μαργαρίτα Πατσιατζή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 78 ετών η Παναγιώτα Τερτιγα, στις 12 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο Απόστολος Παπαγιαννούλης, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Νίκαια Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Ιωακείμ Τσιγάνης, συνταξιούχος καθηγητής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δανιήλ (Λάκης) Τσίκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών η Νίτσα Πατσά. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δήμητρας Αγιάς.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 95 ετών ο Αντώνιος Ζαϊρές, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω